5 Bedste Spilleautomater med Vikinger

Viking Runecraft (LeoVegas)

Viking Runecraft slotsmaskine er fyldt med episke bonusfunktioner, der er der for at gøre hele gameplayet endnu mere vildt, end det allerede er.

Play’n GO overgik sig selv ved at oprette en slotsmaskine, som kommer i en komplet pakke. Intet mangler, fremragende grafik, fantastiske animationer, spændende lydeffekter, originalt gameplay og store gevinster.

På toppen af ​​alt dette tilføjede Play’n GO de dynamiske bonusfunktioner, som helt sikkert gør denne slotsmaskine værd at bruge din tid på, uanset hvor udfordrende det kan blive til tider.

Spilleautomat Viking Runecraft (LeoVegas)

Vikings

Ja, visuelt, der er der kun det at sige, at dette spil simpelthen er lige i øjet. Raid Spins-funktionen er den mest attraktive, hvilket giver dig potentialet til at vinde op til en massiv 10.000x din indsats, og det er på hvert et Raid Spin du laver, ikke kun hele funktionen.

Basis-spins giver dig også chancen for at vinde 608x din indsats igen, hvilket er virkelig godt ift. andre spilleautomater.

Du lander dig selv en gevinst, når du får mindst 3 matchende symboler, og det betaler helt op til 27 matchende symboler, hvilket giver dig chancen for at vinde op til 243 x din samlede indsats.

Generelt er det en temmelig imponerende flok multiplikatorer der. Så lav en god gevinstlinje og gør dig klar til at raid på hjulene!

Læs også: TOP 5 Spilleautomater med progressive jackpots.

Vikings VS Trolls (LeoVegas)

Som navnet antyder handler denne online spilleautomat om Vikinger vs Trolde, og det tager ikke lang tid, før du får dit første glimt af dette. Kort efter du starter med at spille denne eventyrlige slotsmaskine, vil du blive mødt af to hovedpersoner, en voldsom viking og en stor trold, begge vender mod hinanden fra hver side af skærmen.

Med et meget stærkt tegneserieformet tema, tager dette spil bestemt mere fra fantasiverdenen end det gør fra historien.

Vikings vs Trolls Slot er en seks-hjuls, fire-række slotsmaskine, der tilbyder utrolige 4.096 gevinstlinjer, der betaler fra venstre mod højre.

Med indsatsbeløb, der spænder fra 4,44 dkk til hele 2.219 dkk, er det ikke alt for imødekommende for spillere med lave indsatser, men med et skifteligt bet- og møntværdisystem er det let at tilpasse din indsats, så den passer dig præcist.

Spilleautomat Vikings vs Trolls (LeoVegas)

Vikings and Trolls er et spil med stor volatilitet, hvilket betyder, at det i gennemsnit udbetaler mindre, men chancen for at få store gevinster på kort tid er højere, hvilket er meget anderledes ift. andre spilleautomater.

I lighed med slotsmaskinen Vikings, viser denne slotsmaskine sig at være meget populær hos spillere, der kan lide hurtige spins. Med sin turbo boost-funktion kan du nemt affyre spins efter hinanden ved blot at holde mellemrumstasten nede.

Den mest slående funktion, der er mest synlig, er, at der tilbydes 6 hjul i stedet for de mere almindelige 5 hjul. Dette ekstra hjul fungerer normalt som en bonusfunktion på de fleste spilleautomater, så det giver et øjeblik godt indtryk at have adgang til det.

Læs også: Ludomani ressourcer – Her kan du få hjælp.

Vikings of Fortune

Dette er et moderne spil, som du kan spille for sjov i demo-version, eller for rigtige penge, afhængigt af hvad du har lyst til. Ligemeget hvad, betyder det at du er nødt til at arrangere 3+ matchende symboler på hjulet.

Hvis det lykkes, skal du gå til betalingsbordet og finde ud af, hvor mange mønter du kan få udbetalt. Hovmesteren og hans smukke ledsager er symboler med den højeste karakter og betaler 20x og 12x din indsats for kombinationer af 5 af den slags, der landes på en aktiv gevinstlinje.

Saml 5 mønter i spillet eller under de ekstra spins, og så har du den hurtigste vej til den store gevinst. Derudover aktiverer en enkelt mønt 3 spins uden ekstra omkostninger.

Heldige vindere vil kræve enten Mini, Major eller Grand Jackpot, hvor mængden af ​​præmie i høj grad afhænger af det investerede beløb.

Blå mønter udløser Mini jackpot værd 20x din indsats, grønne mønter aktiverer Major jackpot og betaler 100x mere end oprindeligt investeret, mens Grand jackpot på 1000x linje indsatsen kommer efter at hele skærmen er dækket med bonussymboler.

Læs også: Ansvarlig Gambling.

Vikings Go Berzerk (Casumo)

Vikings Go Berzerk er en online slot med 5 hjul, 4 rækker og 25 faste gevinstlinjer. Disse hjul snurrer på sejlene fra en vikingebåd, uden tvivl er det en eventyrlig tur på vej mod plyndring og hor.

Der er otte standardsymboler her, hvis højere værdier er skræmmende karakterer fra denne historie, mens de andre er fire mønter i forskellige farver og værdier.

Vikings Go Berzerk er en fremragende slotsmaskine, med masser af eventyr og handling, med en fantastisk grafik og masser af veludformede bonusfunktioner; det er en værdig efterfølger af Vikings Go Wild og den leveres med en RTP på 96,10%.

Spilleautomat Vikings Go Berzerk (Casumo)

Konklusion

Vi kan konkludere, at Vikings of Fortune er den bedste vikinge slotsmaskine, man kan spille, sammenlignet med alle de andre. Dette er fordi spillet generelt har et rigtig fornemt design, men også at der er en Grand Jackpot, på hele 1000x din indsats, hvilket er rigtig meget for en spilleautomat.

Det er eventyrligt og man lever sig virkelig ind i vikinge verdenen. Så hvis du kunne tænke dig at give Vikings of Fortune en chance, så burde du afprøve det i dag på Casumo.

Det kan du gøre ved at oprette dig på Casumo, for at komme direkte til Vikings of Fortune.

GB (Gambling) Foringen: Ansvarlig Gambling i Danmark